Skip to main content
Til toppen
Kontram: Startpakke løste kritiske behov

Kontram: Startpakke løste kritiske behov

Kontram ble etablert i 2002 og er i dag en mellomstor importør og distributør av elektromateriell i høy kvalitet rettet mot bedriftsmarkedet.


Kontram driver med distribusjon av elektromateriell rettet mot bedriftsmarkedet, og har flere faste kunder av god størrelse. For å effektivisere både kundeoppfølging og informasjonsflyt ønsket Kontram seg en løsning der proffkunder enkelt kunne finne informasjon om produkter på nettsiden, samtidig som de selv kunne bruke siden som verktøy for sine egne interne selgere. Netthandelen ble etterhvert også et krav fra kundene deres. 

Hvorfor Gurusoft? 

“Vi ønsket nettbutikk på toppen av Visma Business, og spurte Vismaforhandleren Amesto Solutions om tips til en god leverandør. De anbefalte oss å samarbeide med Gurusoft, som kunne levere akkurat det vi trengte.”  - Salgsingeniør i Kontram, Stian Andersen 

Prosjektet:

  • Bedriftssalg (B2B) 

  • Integrasjon mot Visma Business. 

Gurusoft sin løsning ga Kontram en automatisert bestillingsprosess. Dette ble med på å forenkle vedlikehold av produktinformasjon, ettersom oppdateringer i systemet fra nå synkroniseres automatisk mellom Gurusoft Ecommerce og Visma Business. Kontram fikk dermed frigjort mye ressurser, og kan nå bruke mer tid på markedsføring og salg, samtidig som deres faste kunder kan handle direkte på nett. 

Kommentar fra Kontram:

“Samarbeidet fungerte veldig godt i perioden vi holdt på med integrasjon. I etterkant er vi også svært fornøyde” sier salgsingeniøren Stian Andersen

Gå til https://www.kontram.no/

Lenker
Min side