Skip to main content
Til toppen

Gurusoft med sertifiserte Visma-utviklere

Gurusofts Visma-guru Trygve Storrønningen er anerkjent for sin Visma kompetanse og har de siste 10 årene vært en ressursperson og teamleder i Amesto. Nå er han også sertifisert fagkonsulent på Visma.net i tillegg til Visma Global og Visma Business.


Hvorfor er det så viktig å være sertifisert og ha god kompetanse innen Visma?

Det er mange Visma kunder som har store krav til sine e-handelsløsninger og mange av disse vil si at Gurusoft har tatt posisjon som ledende leverandøren av e-handelsplattform ferdig integrert med Visma ERP. 
Gurusoft bruker grunndata og forretningsregler fra Visma i vår integrasjon og vår programvare snakker direkte med Vismas systemer slik at vi har god kontroll på hvordan store datamengder lett kan flyte mellom Vismas ERP system og din nettbutikk. Integrasjon oppleves ofte som den største utfordringen i et e-handelsprosjekt. Spesielt for dere med flere tusen produkter og et betydelig antall kunder og ordre, er gode og dype integrasjoner avgjørende. Integrasjon er på mange måter navet og kjernen i våre kunders økosystem. Det å være best på integrasjon forplikter, det vet vi.

Hvorfor kan Gurusoft si at vi er best på integrasjon? Jo, vi gjør stadig forbedringer i vår integrasjonsprogramvare og oppdaterer kunnskapen vår ved å sertifisere oss på Visma. 

Fordeler for deg som er Visma-partner

  • Gurusoft og våre ansatte er sertifisert hos Visma og har utstrakt produktkunnskap om Visma.
  • Vi har ferdige integrasjoner (les: hyllevare) mot ledende Visma systemer som Visma Global, Visma Business og Visma.net.

Fordeler for deg som har Visma og skal oppgradere til f.eks. Visma.net

  • Gurusoft har kompetente konsulenter som har jobbet tett på Visma og har gode relasjoner internt i Visma som gjør at vi har lett tilgang til endringer og ny informasjon som er viktig å få tak på.
  • Gurusoft kan ta din forretningsmodell ut i nettskyen og tilgjengeliggjøre i flere kanaler som bl.a. Google Shopping, Facebook markedsplass, Komplett Market Place, Finn, Prisjakt, osv.   
  • Hybrid modellen setter sammen det beste fra to «verdener» der back-office/ERP tar seg av forretningsstyringen, mens Gurusoft sørger for at deres kunder og samarbeidspartnere får tilgang til informasjon og funksjoner som i dag kun er tilgjengelig i deres ERP systemer.

Fordeler for deg som vurderer å investere i Visma og en ny netthandelsløsning.

  • Gurusoft har samarbeid og partneravtale med mange av Visma ERP forhandlere i det norske og nordiske marked.
  • Gurusoft tar totalansvar for deres e-handelsløsning og nettbutikk integrert med Visma! Dere har ett kontaktpunkt når det gjelder integrasjoner, nettbutikk, funksjonalitet, drift, videreutvikling og generell rådgivning innenfor fagområdet e-handel.
  • Gurusoft har programvareløsninger som flytter deres eksisterende systemer ut i skyen og gir nye muligheter for konkurransekraft og samhandling i deres verdikjede.
Lenker
Min side