Skip to main content
Til toppen

 

Gurusoft har konsept for digital dataflyt!

 

I norske kommuner er det stor etterspørsel etter et konsept for samling av alle virksomhetskritiske data til analyser og rapporteringer, både til myndigheter og andre funksjoner I kommunen. Gurusoft har nå utviklet dette konseptet I sin Data HUB, og stiller beredt for å bistå akkurat din kommune med tidsbesparende og kostnadseffektive rapportløsninger.


Vi vet at behovet for effektiv rapportering på en trygg og oversiktlig måte er stort. Derfor er det en fordel å kunne forholde seg til ett dekkende rapportsystem, med tilgjengelige data fra samtlige anlegg. Med Gurusoft Report knyttes systemene sammen, og sørger for å samle data i ett og samme system for behandling og rapportering. Stikkord som LoRa, IoT, Elhub, maskinlæring, klima- og energiregnskap tilbys i løsningen. 

Med automatisk mottak av alle analysedata for vann og avløp får du som kunde full oversikt, samtidig som du i kombinasjon med driftsdata enkelt kan skaffe overblikk over status på anleggene. På denne måten oppdages dessuten overskridelser utenfor grenseverdiene raskt.  


Med våre siste tilkommende løsninger er Gurusoft å regne som kommunens Data HUB. Vi bistår med løsninger for kontroll og rapportering av alt fra;

  • rent og trygt vann
  • vanntap/lekkasjer
  • optimal energiforbruk
  • overløp
  • rensegrad
  •  slamrapportering
  • og andre driftsrapporter m.m.

 Dette i tillegg til at nøkkeltall enkelt kan fremstilles i et oversiktlig dashboard. Vår løsning er dessuten optimal for effektiv myndighetsrapportering som feks. MATS og Fylkesmannrapportering, da systemet genererer disse rapportene helt automatisk. Våre løsninger benyttes foreløpig av kommuner over hele landet, og våre løsninger utvikles kontinuerlig I takt med brukernes ønsker. Lyst til å finne ut mer? Ta kontakt for en uforpliktende løsningsprat med en av våre fagspesialister!




 

HVORFOR VELGE OSS?
 

Gurusoft tilbyr markedets mest fleksible rapportløsning for EOS. Enten du har få eller mange eiendommer vil Gurusoft EOS avdekke unødvendig energiforbruk, og fortelle deg hvor tiltak har mest effekt. Ulike brukere får sin informasjon presentert som de ønsker i form av dashbord for nøkkeltall eller historiske grafer beregnet for analyse. 

Gurusoft EOS inkluderer virkelige og daggradskorrigert forbruk målt mot budsjett, ET-kurver, samsvarsgrafer, og varighetskurver for effektuttak. Alle data har rikelig statistikk tilgjengelig, og har dessuten integrasjon mot alle viktige datakilder, samt sertifisert grensesnitt mot Elhub.

Lenker
Min side