Skip to main content
Til toppen


 

Første historieforteller
Svenn Aage Lysebo
Gründer Komplett Data


"Fra PC-bygging i kjelleren, til Komplett Data og internett"


Hva er vel julen uten gode fortellinger? Gurusoft er stolte av å presentere intervjuer med kjente entreprenører og gründere fra netthandelsbyen Sandefjord, som gjennom de siste 30 årene har vært både spydspisser og pådrivere for utviklingen av det som i dag er en av landets mest prominente netthandelsbyer. For hvordan startet det hele? Og hvordan havnet de her? Bli med når de deler sine historier og tanker for fremtiden i en HELT ny type julekalender, pakket inn og presentert til deg fra oss i Gurusoft!

Første mann ut i ilden er Svenn Aage Lysebo, som for de fleste er kjent som en av grunderne bak Komplett Data. Men hvor enkelt er det egentlig å gå fra PC-bygging i kjelleren på Lasken, til å forme en av norges største netthandelssuksesser?
Hør den spennende historien i første avsnitt av Gurusofts julekalender her:

 


Andre artikler du kanskje vil like


ALT BEGYNNER MED VALG AV RIKTIG NETTHANDELSPLATTFORMVi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter    for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende  bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og  suksess for våre kunder!

 

Kort presentasjon i Google Slides

Lenker
Min side