Skip to main content
Til toppen
Everyhair Norge AS: En stilfull, gjennomført og brukervennlig nettbutikk

Everyhair Norge AS: En stilfull, gjennomført og brukervennlig nettbutikk

Everyhair Norge AS leverer et godt utvalg av merkevarer og tjenester til frisørsalonger rundt om i landet. For å nå ut til de ulike områdene og kundene benytter de seg i dag av Gurusoft sin standard programvare på nettbutikk. Det er et godt samarbeid mellom Everyhair og Gurusoft som har resultert i dagens stilfulle, gjennomførte og brukervennlige nettbutikk.


Samarbeidet med Gurusoft har gitt Everyhair en godt oppgradert nettbutikk, som både var behovet og ønsket til selskapet. Den tidligere nettbutikken var ustabil og ble utsatt for flere virus. Teknologien strakk med andre ord ikke til, og det gjorde heller ikke supporten. Med litt tilfeldigheter og en anbefaling kom Everyhair over Gurusoft, som blant annet kunne levere på disse to områdene. 

Gurusoft sin standardpakke passet Everyhair godt, både med tanke på teknologien, supporten og økonomien. Løsningen om å begynne med det grunnleggende for å bygge på med flere funksjoner, egnet seg godt teknologisk og økonomisk for selskapet. I tillegg kunne Gurusoft tilby god support rundt løsningen gjennom grundig opplæring, materiell og oppfølging av prosjektet.

Everyhair har lykkes godt med å bruke Gurusoft sin standard programvare. Selskapet har fått en stilren og estetisk fin nettbutikk, som er god å bruke både for de ansatte og kundene. De ansatte som arbeider med selve utformingen av nettbutikken, altså bruker den som en betydelig del av sin arbeidshverdag, synes det er enkelt å arbeide med systemet. Det er med andre ord mulig å få til et bra design og en stilren nettbutikk med vår standardpakke.

"Jeg synes det er veldig enkelt å jobbe i systemet- Lisa Mahrström, grafisk designer i Everyhair"

Everyhair er veldig fornøyd med prosjektet og oppbyggingen av nettbutikken med en ryddig, tydelig og strukturert prosess. Det er derfor selskapet ønsker å bygge videre på nettbutikken og samarbeidet med Gurusoft også i fremtiden.

“Vi er veldig fornøyde og kommer til å fortsette med Gurusoft, og forhåpentligvis få mer avanserte løsninger med de i fremtiden” - Lisa Mahrström, grafisk designer i Everyhair.

Sjekk ut Everyhairs nettbutikk her: https://www.everyhair.no/

 

Lenker
Min side