Skip to main content
Til toppen
Etman: En nettbutikk som styrker selskapet


Etman: En nettbutikk som styrker selskapet

Etman Norge har produsert elektromateriell siden 1991 og satset fullt på det norske proffmarkedet i 2007. I tillegg til nettbutikk, har Etman også 9 fysiske proffshopper i Norge.


 

Etman sine butikker dekker hele det norske proffmarkedet når det kommer til elektroprodukter. De selger alt av installasjonsmateriell man typisk trenger hjemme, men har også mye mer. Mange av produktene er egenutviklede og egenproduserte på egen fabrikk. Det gir Etman den særskilte muligheten til å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. For å dekke selskapets store marked, og for å følge trendene, ble det i 2014 et behov for å oppgradere deres nettbutikk. De ønsket en helt ny løsning, og et viktig fokusområdet var tryggheten på integrasjon mot deres ERP-system. Basert på Etman sin markedsvurdering av ulike leverandører, kom Gurusoft best ut.

Gurusoft på banen

Med valget av Gurusoft ble Etman kvitt deres gamle løsninger, som krevde en enorm manuell tastejobb. De tidligere løsningene der all jobb måtte gjøres to ganger på grunn av et eksternt system, ble erstattet med et system som mer eller mindre ligger i integrasjonen. Med andre ord prosessene fra ERP-en ble stort sett automatiske.
 

Det vil alltid være utfordringer med en nettbutikk. Det er mange produkter og med full integrering mot vårt ERP-system skjer det innimellom noen feil! Men når disse utfordringene dukker opp har Gurusoft vært veldig raske til å løse opp” - Espen-Thomas Nordby, markedsansvarlig i Etman Norge.
 

Veien videre

Nettbutikken til Etman spiller en stadig større rolle i selskapet, på samme måte som det digitale har blitt en viktigere del av bransjen. Ikke bare bidrar nettbutikken med økt salg, men også med markedsføringen av både deres produkter og proffbutikker. I dagens digitale marked henger Etman godt med, og det er også planen for fremtiden. Etman er derfor villig til å fortsette satsingen på å utvikle nettbutikken i samarbeid med Gurusoft.

Sjekk ut Etman sin nettbutikk: https://www.etman.no/

Lenker
Min side