Skip to main content
Til toppen

Integrasjon er viktig for ecommerce
 

For å lykkes med vekst innen netthandel / Ecommerce må en ha helintegrerte løsninger med sitt ERP system, i dette tilfellet APX sitt vareflyt-system, SD2 Logistics.

Gurusoft har satset beinhardt på integrasjonskompetanse, og kan stolt si at vi er ledende på feltet. Det er ingen tvil om at nettopp integrasjon er en av de største utfordringene i et netthandelsprosjekt, og at dype og gode integrasjoner er avgjørende for å lykkes med netthandel. Derfor har vi utviklet en egen programvare for integrasjon som ligger mellom SD2 Logistics og Gurusoft Ecommerce, vår nettbutikkløsning.OPPDAG MER


Gurusoft Integration


Med Gurusoft Integration kan du være sikker på at kommunikasjonen mellom systemene og verktøyene dine aldri blir brutt.


Se våre eksterne integrasjoner

Gurusoft PIM


Beriker dine kunders handleopplevelse, og gir deg et ultrasolid verktøy for håndtering av produktinformasjon. Et must for alle som ønsker å ta nettbutikken til nye høyder!


Bli kjent med vår PIM løsning
HVORFOR VELGE OSS?

 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!Lenker
Min side