Skip to main content
Til toppen


Gurusoft er markedets ledende aktør innen rapporteringssystemer og fokuserer primært på forretningsområdene kommunalteknikk, industri og energioppfølging. Her sørger vi for at tjenesten er skreddersydd til hver bransje, og at de dekker de nødvendige funksjonene et brukervennlig rapportsystem skal ha. Vi har også en kunnskapsportal for rapportering, hvor vi deler fagkunnskap og informasjon om bruk av våre løsninger.BRANSJER

HOVEDPRODUKTER

Report


Gurusoft Report er markedets mest brukervennlige og effektive system for datainnsamling, rapportering, dokumentasjon og analyse. Systemet automatiserer samtlige prosesser og samler all data i ett system.


Les mer i vår kunnskapsportal

EOS


Gurusoft EOS er markedets ledende system for energioppfølging. Kom raskt i gang og oppnå umiddelbare resultater i form av redusert energiforbruk og energikostnader.


Les mer i vår kunnskapsportal
HVORFOR BØR DU TA EN PRAT MED GURUSOFT OM RAPPORTERING?


I løpet av de to siste tiår har vi fått bryne oss på oppgaven med å utvikle markedets mest fleksible og brukervennlige rapportsystem. Dette har vi oppnådd ved å lage løsninger som er spesielt tilpasset kundenes behov, og resultert i at alle som bruker oss i dag har tre viktige besparelser til felles; tid, penger, og miljø.

Lenker
Min side