Skip to main content
Til toppen

 

Tilgang til alle enegridata gir nye muligheter, og Gurusoft leverer denne dataen direkte fra Elhub. Alt som kreves av deg er at du gir Gurusoft tilgang til dine målepunkter ved å huke av for dette i Elhub sin sluttbrukerportal.


Sertifisert tredjepartsaktør

Pilotkunde av Statnett

Inngående kunnskap

Smertefri overgang

Gurusoft har samarbeid med elhub.

Hvem er Elhub aktuelt for?

Elhub vil være aktuelt for alle som arbeider med følgende: EOS-Systemer, driftsdata som vann og avløpsanlegg, driftsdata i produksjon og/eller industri, samt fjernvarmesentraler.

Gurusoft Elhub Service (GEHS)

Data fra alle energimålere i Norge lagres nå i Elhub, og Gurusoft tilbyr en egen tjeneste for de som ønsker å motta disse dataene. Enten det gjelder EOS-systemer, rapportsystemer eller annet vil Gurusoft kunne fungere som din leverandør, med ansvar for formidling av verdier fra Elhub.

Etter overgangen til Elhub, hvor energiselskapene selv er ansvarlige for å levere korrekt data til korrekt tid, er kvaliteten suveren. For oss betyr det mye tid spart! Tid vi før brukte på å sette opp datasending fra hver enkelt energi og strømleverandør, feilsøke ved uteblivelse, og få tak i manglende energidata, brukes nå på byggene for å finne og gjennomføre gode tiltak.

— Jørgen Stensrud, Bane NOR Eiendom

Gurusoft Elhub Service er et enkelt og kraftfullt hjelpemiddel for oversikt av strømforbruket til 140 utestasjoner.

— Einar Widding, Tromsø kommune


Lenker
Min side