Gurusoft Ecommerce, guruer på ehandel

Gurusoft Ecommerce

Spesialister på faget e-handel

Vi er Guruer på Visma

STANDARD PROGRAMVARE

Det er mange Visma kunder som har store krav til sine e‑handelsløsninger.

Gurusoft Ecommerce skal være det foretrukne alternativ på toppen av Visma ERP.

Gurusoft Ecommerce, guruer på ehandel

Ta et møte

Vi er klare for en prat
på hvordan vi kan bistå deres forretning

 
NKS er kunde av Gurusoft
IKM er kunde av Gurusoft ECOMMERCE

PROGRAMVARE

Gurusoft investerer mye i produktinnovasjon og Gurusoft Ecommerce er en moderne og fremtidsrettet e-handelsplattform. Vår skyløsning ivaretar en høy grad av fleksibilitet og skalerbarhet, der vårt mål sammen med våre kunder er økt produktivitet og lønnsomhet. Vi optimaliserer din forretning.

INTEGRASJON

Integrasjon er på mange måter navet og kjernen i våre kunders økosystem. Det å være best på integrasjon forplikter, det vet vi. Hvorfor kan Gurusoft si at vi er best på integrasjon? Det fulle svaret får dere som ber om nærmere innsyn i vår teknologi og produkttilbud, men noen av våre fordeler skal vi dele også her.

BRANSJELØSNINGER

Vi er spesialister på både privat- og engrossalg innenfor varekategorier som: elektro, data, bygg, produksjon, tekstil, sportsutstyr, sko, fritid, hobby, personlig pleie, helse, leker, med flere. Med løsninger for deres bransje gjør vi det enkelt å komme i gang, og gir dere en plattform for å skape konkurransekraft og lønnsomhet innenfor deres nisje.

BEST PÅ VISMA

Stadig nye kunder og partnere fra Visma velger Gurusoft som sin leverandør. Gurusoft tar totalansvar for deres e-handelsløsning og nettbutikk integrert med Visma! Dere har ett kontaktpunkt når det gjelder integrasjoner, nettbutikk, funksjonalitet, drift, videreutvikling og generell rådgivning innenfor fagområdet e-handel.

STANDARD PROGRAMVARE

Det er mange Visma kunder som har store krav til sine e‑handelsløsninger. Gurusoft Ecommerce skal være det foretrukne alternativ på toppen av Visma ERP.

Linkbanner til kunnskapsportal for Gurusoft Ecommerce produkter, tjenester og historier.

HVA SIER VÅRE KUNDER?

Bengt Larsen

Gurusoft er fremoverlent og fornyer seg, det er også trygghet for Hyttetorgets investeringer i deres system. Gurusoft Ecommerce håndterer mange tusen brukere hver dag for oss, som sparer oss for bemanning på telefon. Vi har løpende utfordringer til Gurusoft, og alle våre ideer har blitt implementert og fungerer, det forteller vel alt.

Bengt LarsenDaglig leder - Hyttetorget//www.hyttetorget.no
Tor Fauske

Når lageret i nettbutikken nå er online så bruker vi mindre tid på bestilling av varer. Stabilitet og kvalitet er avgjørende for oss, derfor valgte vi Gurusoft som har driftsikre løsninger, serviceinnstilte og rask til å svare oss.

Gurusoft fremstår som en profesjonell aktør vi kan lene oss på.

Tor FauskeDaglig leder - Løplabbet/www.loplabbet.no
Emelie Almsten

Med misnøye med dagens løsning valgte vi å gå for Gurusoft Ecommerce etter varme anbefalinger fra deres kunder og Boyum-IT. Vi opplever løsningen som brukervennlig og vår guru som flink til å komme med forslag til forbedringer. Vi opplever Gurusoft som meget kunnskapsrike og kundeorienterte.

Emelie AlmstenVeterinær - VESO Apotek//www.veso.no
Anders Ribben Simensen

Som en liten familiebedrift ble flere leverandører vurdert, men valget falt på Gurusoft etter de presenterte et meget detaljert og ryddig tilbud, samtidig som de referansene vi sjekket hadde gode erfaringer med Gurusoft. 2016 ble vårt beste år noensinne og det hadde vi aldri klart uten nettløsningen fra Gurusoft.  De leverer alltid i henhold til tidsfrister og pris.

Anders Ribben SimensenBrynje of Norway//www.brynje.no/

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV