Skip to main content
Til toppen

Gurusoft ønsker årets sommerstudenter velkommen!


Fellesferien er i anmarsj, og nok en gang har vi tatt imot et knippe studenter som skal bistå i nye og eksisterende prosjekter fra våre kontorer i Sandefjord og Oslo over sommeren. Vi har fått tak i hele 5 flinke arbeidere, og noen av oppgavene de skal få bryne seg på er å utvikle en integrasjon mot solcellepanel, og en rapportløsning for en industrikunde i USA. Det skal også opparbeides nytt opplæringsmateriell for Gurusoft Ecommerce sin nye hovedversjon - Commerce Cloud 23. Vi gleder oss til å se hva studentene får utrettet, og her kommer en liten presentasjon av hver og en av dem!


Sigurd Heggemoen (22 år) skal starte på 3. året på datateknologi på universitetet i Stavanger til høsten

“I sommer skal jeg jobbe hos Gurusoft hvor vi blant annet skal utvikle integrasjoner til solcelleleverandører samt utvikle rapport for en rørprodusent i USA.”


Alan Lici (23 år) studerer datateknologi i Stavanger og skal på tredje året på UiS

“Jeg skal jobbe i lag med Sigurd der vi blant annet skal jobbe med solcelle integrasjoner, og noen andre prosjekter.”
 

Camilla Krossøy (22 år) skal snart i gang med sitt andre år på studiet “Industriell design” på NTNU i Trondheim. 

I løpet av de neste ukene skal hun holde på med følgende i Gurusoft: 

“I Gurusoft denne sommeren skal jeg hovedsakelig produsere opplæringsmateriell for Gurusoft sin nye hovedversjon, Commerce Cloud 23. I tillegg jobber jeg med admin saker til enkelte nettbutikker, samt noen markedsoppgaver.”

Marie Hetlesæther (22 år) skal begynne på sitt fjerde år i en integrert master i matematikk og fysikk på universitetet i Stavanger til høsten.

“I sommer skal jeg hovedsakelig lage opplæringsvideoer til den nye nettbutikkløsningen til Gurusoft, Cloud 23. I tillegg har jeg noen andre oppgaver som går ut på å samle og organisere informasjon.”
 

Elise Hetlesæther (17 år) går på studiespesialiserende på SVGS, og tar fatt på sitt tredje år fra høsten av. 

“Dette er den tredje sommeren jeg jobber hos Gurusoft, og i år skal jeg lage opplæringsvideoer for Commerce Cloud 23, Gurusofts nye hovedversjon.”

Vi ønsker studentene lykke til, og håper de får en interessant og innholdsrik sommer hos oss!

 

Fra venstre: Marie Hetlesæther, Camilla Krossøy, Alan Lici, Sigurd Heggemoen, og Elise Hetlesæther.Andre artikler du kanskje vil likeALT BEGYNNER MED VALG AV RIKTIG NETTHANDELSPLATTFORMVi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende  bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

Kort presentasjon i Google Slides

Lenker
Min side