Skip to main content
Til toppen
Skintific - fire stilrene nettbutikker
skintific

Skintific - fire stilrene nettbutikker

Skintific - Dermalogica - Jane Iredale - Ikou. Med fire nettbutikker er Skintific en av norges ledende kvalitetsleverandører av produkter til hudpleie- og kosmetikkbransjen


Skintific er en av norges ledende kvalitetsleverandører av produkter til hudpleie- og kosmetikkbransjen. Fra et ønske om bedre markedsføring av merkevarene sine endte Skintific opp med fire stilrene nettbutikker. 

Fra å ikke ha nettbutikk i det hele tatt, ble målet til Skintific å lage en nettbutikk de også kunne bruke til markedsføring. Selv om selve produktsalget også var viktig, var det aller viktigste å fronte og informere om merkevarene. Skintific ønsket å markedsføre flere merkevarer, og endte dermed opp med fire ulike nettbutikker for å markedsføre hver enkelt merkevare. 

I kosmetikkbransjen er det viktig at nettbutikker er både ryddige og stilfulle. For å få et godt inntrykk av både merkevarene og produktene som selges i en nettbutikk, er fremstillingen helt essensiell. Dette har Skintific hatt som et av hovedfokusene under produksjonen av sine nettbutikker, noe resultatet gjenspeiler godt. Skintific, Dermalogica, Jane Iredale og Ikou er alle designrike, ryddige nettbutikker som man får lyst til å handle hos.

Gurusoft sin løsning gjør det mulig for Skintific å drive fire uavhengige nettbutikker, samtidig som de kan bruke tid på å vedlikeholde de tidsriktige og kundetilfredse sidene sine.

Kommentar fra Skintific

"Vi har hatt et fantastisk fint sammarbeid de nesten fem årene vi har bygget og videreutviklet nettbutikker. Det har vært en fryd å jobbe med Gurusoft og jeg har lært så utrolig mye. Gurusoft har vært uvurdelige for meg som fersking på netthandel, og uten dere hadde det blitt tøft." - Linn-Tone Haukebø Kjendlie

 

https://www.skintific.no/

https://www.dermalogica.no/

https://www.janeiredale.no/

https://www.ikou.no/

Lenker
Min side