Reportshop.no

Reportshop.no

Gurusoft lanserer nettbutikk – Reportshop!

Les mer

Forretningsløsniger for Report

Forretningsløsninger

Gurusoft lanserer forretningsløsninger for vann, analyse og varsling.

Les mer

Bloggbanner_R-Forskrifter

Ny drikkevannsforskrift 2017

1. januar 2017 trådte ny drikkevannsforskrift i kraft som innebærer strengere krav til alle vannforsyningssystemer.

Les mer

Trygve Vismaguru

Ny produktsjef og Visma-guru, Trygve Storrønningen

Trygve Storrønningen begynte 1. februar som «Produktsjef Gurusoft Ecommerce og Visma-Guru». Trygve er anerkjent for sin Visma kompetanse og har de siste 10 årene vært en ressursperson og teamleder i Amesto.

Les mer

20170331_Enfold_Bloggbanner_Assistco

AssistCo – Hummel på nye høyder

Gurusoft har som visjon å være best på produktivitet og lønnsomhet innenfor e-handel. Det er derfor gledelig å registrere at Gurusofts kunder utvikler seg positivt. I januar skrev vi om Brynje som hadde hatt sitt beste år.

20170331_Bloggbanner_Kampanjesuksess

GUIDE: «Hvordan få suksess med en kampanje»

Det er stadig nye kampanjeformer, kampanjedager og andre markedsaktiviteter som inntar Norge, eksempelvis Cyber Mondag og Black Friday, Valentinsdag og Halloween. Slike markedsaktiviteter bør som andre aktiviteter ha klare mål. Fordelen med å hive seg på kjente arrangement og dager er at kunder er i modus for å lete etter gode tilbud og gjøre en handel. Generelt er jo målet å få deres kunder i kjøpsmodus. Her følger noen tips å ta med seg til planlegging av markedsaktiviteter/kampanjer for å få gode resultater.

Les mer

20170331_Bloggbanner_HSN

Gurusoft foreleser på Høyskolen Sør-Øst Norge

Gurusoft har på forespørsel fra Høyskolen i Sør-Øst Norge (HSN) holdt gjesteforelesninger for Ecommerce studenter.
Målet med studiet er å gi studenten en oversikt over utfordringer og problemstillinger knyttet til elektronisk handel med varer og tjenester, samt hvilke spesielle muligheter som finnes for markedsføring og dialog når handel skjer over nett. Emnet diskuterer også etiske og juridiske problemstillinger knyttet til e-handel.

Les mer

2017_Enfold_Bloggbanner_EffektivSalg

Hvordan øke salget i din nettbutikk?

Vi er ferdig med jul, og salget er i gang. Det er på tide å rydde i butikken, få ut ukurans og ikke minst ut utnytte det at dine kunder er i modus for gode tilbud.

Les mer

2017_Bloggbanner_Brynje

Brynje – merkevare med suksess på nett!

Med liten organisasjon og sterk merkevare er Brynje en aktør som må følge med i tiden for å lykkes! Brynje har definitivt omstilt seg til digital handel og multikanal og har i 2016 hatt sitt beste år, mye takket være samarbeidet med Gurusoft.

Les mer

2017_Enfold_Bloggbanner_Support

Tips: e-post fra nettbutikken

I tilfeller der sluttkunder ikke mottar epost, kan det dreie seg om at mottaker har strengere epostserver og dns oppsett en vanlig. Les om hvordan dere kan unngå dette problemet.

Les mer