Til toppen

Lurer du på hvorfor du skal velge netthandelsløsning fra Gurusoft? Det er fordi vår unike og bunnsolide programvare gjør oss i stand til å forsyne norske bedrifter med helintegrerte netthandelsplattformer for økt omsetning i skyen!

Nordisk varehandel — B2B og B2C

Innfrir de krav som måtte være (les: ingen teknologiske begrensninger)

Mer ferdigvare og færre konsulenttimer

Ledende på personalisering og ytelse

Fagspesialister på netthandel og PIM fra netthandelsbyen Sandefjord



WEBINAR

6 tips for å komme i gang med netthandel

Vurderer du å komme i gang med netthandel? Eller har du kanskje en løsning som ikke er god nok? Helge Krossøy og Espen Jensen gir sine beste tips til deg som ønsker å lykkes mer netthandel. Meld deg på for å bli med onsdag 27. november kl 13.30!

Bli med


HVORFOR VELGE OSS?

 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter    for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende  bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og  suksess for våre kunder!