Skip to main content
Til toppen

HVA FINNER DU I VÅRE NETTBUTIKKLØSNINGER?Gurusoft er en av landets ledende leverandører av netthandelsløsninger. Med vår plattform får du en helintegrert løsning som sammenfatter PIM (produktinformasjon), netthandel, kundeservice, selgerverktøy og innholdsmarkedsføring - alt i ett verktøy. Kom i gang, og la vår netthandelsløsning ta forretningen din til nye høyder!


VELG HVILKE  BETALINGSTJENESTER DU ØNSKER I NETTBUTIKKEN

VELG MELLOM FLERE AKTUELLE FRAKTLØSNINGER


BLI INSPIRERT AV ANDRE KUNDER SOM HAR VALGT GURUSOFT
 


Visste du at Gurusoft har tilrettelagte løsninger som passer akkurat ditt marked?

For industri- og teknikkbransjen handler det om å tilby rikelig med informasjon og opplæringsmateriell, både til B2C og B2B kunder. Dessuten skal salgsteamet helst ha tilgang til selgerverktøy med avtaler og kundeinformasjon når de er på farten. Disse løsningene har vi tilrettelagt for!

Finn ut mer
 -

For hobby-og fritidsbransjen handler det om å tilby gode illustrative bilder av høy kvalitet i nettbutikken, så vel som enkel navigasjon, innholdsrik produkinformasjon og oversiktlige sorteringsmuligheter.

Finn ut mer
 -

For kles-og tekstilbransjen handler det om å tilby gode bilder av høy kvalitet i nettbutikken, så vel som enkel navigasjon, innholdsrik produkinformasjon og oversiktlige sorteringsmuligheter. Dette har vi tilrettelagt for!

Finn ut mer
 -

For hjem- og byggebransjen gjelder det å opprette nettbutikker som støtter fysisk butikk, enklere kundehåndtering, click and collect, barcode scanner for enkel produktinformasjonshåndtering, proffløsninger for fagpersonell,og ikke minst avtalepriser rett på mobil.

Finn ut mer
 -


HVA MÅ DU HUSKE PÅ NÅR DU SKAL STARTE NETTBUTIKK?

NOEN AV VÅRE KUNDER
 


 HVORFOR VELGE OSS?

 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!Lenker
Min side