Skip to main content
Til toppen

Alt-i-en løsning

Ferdig skytjeneste

Ingen tekniske begrensninger

Spesialister på nettbutikk og PIM

Med vår nettbutikkløsning får du alt du trenger for å lykkes med netthandel, i ett og samme verktøy. Kom raskt i gang, og ta forretningen din til nye høyder!Hva mener vi med alt-i-ett verktøy? Her er noen av de funksjonene
som følger med vår standard nettbutikkløsning:

 • Produktinformasjon (PIM)
 • Netthandel
 • Kundeservice (Min side)
 • Digital innholdsmarkedsføring
  (CMS/content marketing)
 • Integrasjonsplattform
 • Selgerverktøy
 • Forhandlerløsninger
 • B2B + B2C
 • Tilbud
 • Kampanjer
 • Bransjeløsninger
 • Stort utvalg tilleggsprodukter

 

Alt dette er ferdig utviklet og kvalitetssikret, som betyr at dere ikke trenger å investere mye tid og penger på programvareutvikling.

Vår integrasjonsplattfor skaper sømløs kommunikasjon og dataflyt mellom ønsket ERP-system og nettbutikken. Den er også utviklet på en måte som gir en unik fleksibilitet og skalerbarhet.

Derfor er det enkelt og raskt å komme i gang med ny nettbutikk enten du driver med B2C, B2B og/eller forhandlersalg.

I tillegg er nettbutikkplattformen laget for søkemotoroptimalisering (SEO). Ettersom Google spiller en stadig viktigere rolle for trafikken på internett, har vi sørget for at vår tekniske plattform spiller på lag med søkemotoren. Dette oppdaterers også kontinuerlig, og gjør at dere har et godt grunnlag for å lykkes med SEO.HVA MÅ DU HUSKE PÅ NÅR DU SKAL STARTE NETTBUTIKK?Visste du at Gurusoft har tilrettelagte løsninger som passer akkurat ditt marked?

For industri- og teknikkbransjen handler det om å tilby rikelig med informasjon og opplæringsmateriell, både til B2C og B2B kunder. Dessuten skal salgsteamet helst ha tilgang til selgerverktøy med avtaler og kundeinformasjon når de er på farten. Disse løsningene har vi tilrettelagt for!

Finn ut mer
 -

For hobby-og fritidsbransjen handler det om å tilby gode illustrative bilder av høy kvalitet i nettbutikken, så vel som enkel navigasjon, innholdsrik produkinformasjon og oversiktlige sorteringsmuligheter.

Finn ut mer
 -

For kles-og tekstilbransjen handler det om å tilby gode bilder av høy kvalitet i nettbutikken, så vel som enkel navigasjon, innholdsrik produkinformasjon og oversiktlige sorteringsmuligheter. Dette har vi tilrettelagt for!

Finn ut mer
 -

For hjem- og byggebransjen gjelder det å opprette nettbutikker som støtter fysisk butikk, enklere kundehåndtering, click and collect, barcode scanner for enkel produktinformasjonshåndtering, proffløsninger for fagpersonell,og ikke minst avtalepriser rett på mobil.

Finn ut mer
 -


Et lite utvalg av våre kunders nettbutikker - La deg inspirere!


HVA KOSTER NETTBUTIKKLØSNING FRA GURUSOFT?


Med god integrasjon får du full kontroll på lagerstatus, oppdaterte priselister, og riktig dokumentasjon

Espen Jensen

Leder salg & marked, GurusoftUbegrensede muligheter

Når er tiden inne for å bytte nettbutikkløsning?

Her er noen av de vanligste kjennetegnene på at du bør vurdere å bytte netthandelsplattform og samarbeidspartner!

Utviklingen stopper opp - mange kunder opplever at de har ønsker og behov i dagens løsning, men de kommer ikke videre.

Ønsker PIM, Ecommerce og CMS i samme plattform og samarbeidspartner, bedre nytte/kost verdi og ikke minst brukeropplevelse.

Ønsker å bytte til en skytjeneste og SaaS basert løsning som utvikler seg i takt med brukerne- og kunders behov.

Vanskelig å få tilgang på ressurser - både fag- og utviklingsressurser hos leverandør. Gjelder spesielt spesialutviklede løsninger på toppen av open source plattformer der løsninger har vist seg å bli personavhengige.

Tregere og tregere nettsider er ofte en utfordring etterhvert som antall produkter, kunder og trafikk øker på.


 

HVORFOR VELGE OSS?
 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!


Lenker
Min side