Skip to main content
Til toppen
En estetisk nettbutikk uten tekniske begrensningerEn estetisk nettbutikk uten tekniske begrensninger

Siden 1974 har familiebedriften Deguy solgt moteklær av høy kvalitet til det norske folket. I dag har de 7 fysiske butikker rundt omkring i Norge, med klær fra både eget merke og andre merker.


I 2013 ble Deguy en av Gurusofts første kunder, og har benyttet seg av Gurusofts tjenester i 10 år. Som en klesbutikk legger Deguy stor vekt på å ha en visuell og tiltalende nettside i tillegg til brukeropplevelse, og over årene har Gurusofts løsninger bare blitt bedre når det kommer til design. Det er ikke et enkelt produkt som gjør nettbutikken god, det er den helhetlige opplevelsen Gurusofts løsninger gir.


Hvorfor gurusoft?

«Vi skal bli best innenfor vårt segment i klesbransjen, og vi tror at gurusoft er den beste leverandøren til å ta oss til dette målet» - Ole Morten Aa. Stølen


Prosjektet:

  • B2C handel
  • Integrasjon mot Smartstore


Enkelt med automasjon

I dag lagrer og vedlikeholder Smartstore Deguys data og produkter, takket være en løsning skapt av Gurusoft. Det at en tredjepart har automatisert den tidligere manuelle prosessen gjør at Deguys ansatte i større grad kan fokusere på andre deler av nettbutikken, og i dag kan de ikke forestille seg å drive forretningen uten denne automasjonen.


Commerce Cloud 23

Commerce Cloud 23 er Gurusofts nye hovedversjon. Deguy er en av de første kundene som har gått over til den nye versjonen, og er veldig fornøyde:

«Overgangen fra den gamle versjonen til den nye har vært enkel og problemfri. Commerce Cloud 23 er gøy å jobbe med, og designet på nettsiden har blitt enda bedre med den nye versjonen. Vi er også veldig fornøyd med forbedringene i søkemotoren, som gjør det enklere for både oss og kundene å finne frem i nettbutikken» - Ole Morten Aa. Stølen
 

Piloter på Gurusofts nye storsatsing «Gurulabs»

Gurulabs er et konsept fra Gurusoft hvor det utvikles ulike løsninger basert på kundenes behov og ønsker. Deguy er fornøyd med å være pilot for Gurulabs, som kommer med gode priser og rask oppfølgning. Det å kunne være med å påvirke utviklingen gjør at løsningene blir tilpasset kundens unike behov, og er et godt tilskudd til de andre «generelle» løsningene Gurusoft tilbyr.
 

Kommentar fra Deguy:

«Vi synes at det er veldig bra at alt er mulig. Gurusoft kommer uten begrensninger» - Ole Morten Aa. Stølen

 

Se deres nettbutikk https://www.deguy.no/ 

 HVORFOR VELGE OSS?

 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

Lenker
Min side