Personvernerklæring Gurusoft

Sandefjord 18. april 2018
Helge Krossøy, behandlingsansvarlig hos Gurusoft AS

Gurusoft AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, skal det tydelig fremgå under hvert enkelt punkt/område. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Les mer

Ecommerce trender for 2018

Gurusoft har sett inn i glasskulen og noen kommende trender for netthandel i 2018 lister vi her. Fokuset er fortsatt på mobil og personalisering. Videre har foto og video blitt 2 helt nye vinklinger for økt salg.

Les mer

Ravns Garage – ekspert på båtmotorer

Samarbeid med Gurusoft har ført til rask vekst i netthandelen for Ravns Garage.  Ravns Garage tilbyr sine kunder flere gode og raske søkemuligheter i flere delekataloger, som effektivisere tiden for både kunde og for Ravns Garage.

Les mer

Salgstips for nyåret

Så var det tid for et nytt år, og mange bedrifter ser på mulighet for å få solgt ut «lagervarmere». Selv om deres bedrift ikke naturlig har rabatterte varer som virkemiddel kan det være andre viktige oppgaver dere kan ta tak i. Her er noen tips fra Gurusoft for å få en god start:

Les mer

Gurusoft og ny personvernforordning (GDPR)

Fra 25. mai 2018 gjelder nye og strengere krav til behandling av personopplysninger.

«Privacy by design!» eller «Privacy by default!» oppsummerer på mange måter de prinsipper som gjelder for behandling av personopplysninger!

Les mer

Gurusoft støtter iCare og Norges Blindeforbund.

I verdens fattigste land finnes ikke NAV og andre hjelpeordninger, og da kan det å miste synet være en katastrofe. Synstapet fører ofte til at barn og voksne mister skoleplassen, jobben, og dermed inntekten til familien.
iCare er et prosjekt fra Norges Blindeforbund og Gurusoft bidrar til at 30 personer får synet tilbake i 2018.

Les mer her

Innloggingsbilde til Gurusoft Ecommerce

Logg dere inn i vår kunnskapsportal

Gurusoft satser stort på produktinnovasjon og nyutvikling av våre programvareløsninger levert som skytjenester. Nå har vi «tatt egen medisin» og lansert nettbutikk og kunnskapsportal som første pilotkunde på versjonen med helt nytt adminverktøy/backend. Les mer på www.gurusoftecommerce.no.

Dere som er eksisterende kunder har fått brukere for deres firma e-post. Det er bare å ta «Glemt passord» for å logge inn og få tilgang til all informasjon. Vi har også satt opp Superbruker modulen slik at dere selv kan administrere brukere i egen organisasjon, slette eller legge til nye brukere gjøres under Min side.

Lykke til!

Ecommerce SUMMIT oppsummering

SUMMIT ble igjen en suksess!

Vårt kunde- og partnerarrangement Gurusoft Ecommerce SUMMIT 2017 ble en suksess i år også!  60 kunder og partnere fikk presentert flere produktnyheter og foredrag innenfor faget netthandel.

Variert program

Dagen var fylt med et vidt spekter av nyheter og informasjon. Gurusoft presenterte blant annet produktnyheter, kundehistorier, innovasjonstenkning, internasjonale netthandelstrender, markedsplasser, synlighet (SEO) , digital markedsføring og den nye personvernforordningen(GDPR).

Les mer

Gurusoft Visma sertifisert partner

Visma Certified Partner

Gurusoft er for mange kunder og partnere en foretrukket leverandør når man skal kombinere netthandel og Visma. En viktig grunn til det er nok våre store investeringer i hyllevareintegrasjoner og egne sertifiserte Visma-utviklere på VIsma Global og Visma Business. Nå har vi i tillegg sertifisert oss på Visma.net.

Visma har tatt steget videre og forandret struktur i sin partnermodell. Dette medfører at Gurusoft oppfyller krav til en «Visma Partner Agreement», som igjen gir oss et grunnlag som Visma Certified Partner. Ny struktur forandrer dog ikke Gurusofts fokus og samarbeid med våre Visma-forhandlere.

DIPS presenterer trender i NORSK E-HANDEL

DIBS på årets SUMMIT

Til årets kundearrangement inviterte Gurusoft Kjartan Larsen fra nettbetalingsselskapet DIBS Payment Services for å fortelle hvordan utviklingen i norsk netthandel er for tiden.

Omsetningen vokser

2017 er året de norske bedriftene virkelig har vist at de kan gi kundene det de vil ha. Gode kjøpsopplevelser på nettet preger det norske markedet, og setter dermed også fart på konkurransen. Med en total omsetning i 2017 på over 105 milliarder norske kroner og en økning på 74% de siste årene er det liten tvil om at e-handel i Norge har eksplodert. Dette er bare begynnelsen.

Les mer