Til toppen

Intervju med en splitter ny guru


image

Rett som det er kommer det nye flinke folk til Gurusoft, og i forrige uke mottok vi vårt nyeste tilskudd! Anniken Rønningen Kasa er snart ferdig med sin Bachelor i IT og informasjonssystemer, og har takket ja til å slutte seg til «guru-teamet». Her vil hun jobbe som konsulent og webutvikler, med ansvar for å bygge nettbutikker for både nye og eksisterende kunder.


Hva har du gjort den første uken? 

I løpet av dagene jeg har vært her har jeg satt meg inn i arbeidsverktøyene som brukes her på huset. Dessuten har jeg fått være med på mitt første kundemøte hos en ny kunde av Gurusoft hvor vi gikk igjennom hva kunden ønsker å oppnå med nettbutikken fremover.  Jeg har også lastet ned alle de nødvendige programvarene jeg behøver for å begynne med webutviklingen, og nå kan jeg nesten ikke vente med å sette i gang!
 

Hva tror du blir det beste med å jobbe i Gurusoft? 

Her får jeg lov til å jobbe med det jeg liker aller best. Selve arbeidsmiljøet virker veldig lovende, og jeg tror det blir fint å være her.
 

Hvilket inntykk har du av kulturen i Gurusoft? 

Det virker som om alle er veldig inkluderende. Jeg har fått inntrykk av at det er et varmt miljø, og absolutt ingen «hard business» kultur. Det er deilig at alle er så avslappet og uhøytidelige.
 

Hvorfor burde andre ønske seg inn i samme bransje? 

Dette er en bransje hvor man får lov til å være kreativ. I utvikling er det i grunn kun din egen fantasi som setter grensene for hva du kan finne på. Man kan utrette så utrolig mye bra!
 


Vi ønsker Anniken varmt velkommen, og gleder oss til veien videre sammen!