Skip to main content
Til toppen

Microsoft 365 Business

Central/NAV/Cloud

Integrer Microsoft Dynamics 365 Business
Central (NAV)
og Cloud med nettbutikken!

Samarbeid med
Microsoft partnere

Gurusoft har samarbeid med flere ledende Microsoftpartnere som Oseberg Solution, Pilaro, EG og Jupiter.

 

Største aktøren her har vært Oseberg Solutions, og sammen har vi levert mange gode løsninger. Oseberg Solutions har siden år 2000 levert, implementert og utviklet BC/NAV. De er en av Norges ledende aktører innen Dynamics 365 Business Central og er Gold Certified Microsoft ERP Partner.

Besøk Oseberg Solutions

Integrasjon -
Viktig for Ecommerce

For å lykkes med vekst innen netthandel/ Ecommerce må en ha helintegrerte løsninger med sitt ERP system, i dette tilfellet Microsoft Dynamics NAV.
 

Gurusoft har satset beinhardt på integrasjonskompetanse, og kan stolt si at vi er ledende på feltet. Det er ingen tvil om at nettopp integrasjon er en av de største utfordringene i et netthandelsprosjekt, og at dype og gode integrasjoner er avgjørende for en velfungerende platform. Derfor har vi utviklet en egen programvare for integrasjon som ligger mellom Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere NAV/Navision, omtalt BC/NAV) og Gurusofts Ecommerce netthandelsplattform.

Microsoft Dynamics NAV og
365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central NAV  (BC/NAV) er et danskutviklet forretningssystem, også kalt et ERP-system. Systemet utmerker seg ved stor fleksibilitet og er beregnet på små og mellomstore bedrifter. BC/NAV er et av de mest utbredte ERP-systemene med over 1 million brukere på verdensbasis.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

 

Hvorfor har Gurusoft valgt å investere mye i dette Microsoft-systemet?

 • Microsoft Dynamics NAV har ikke vært utviklet med tanke på integrasjon, så her har Gurusoft over 10 år utviklet en egen programvare som installeres på ERP-server.
 • Gurusoft har også en startpakke på hvordan systemet mappes / kobles til Gurusoft Ecommerce Cloud.
 • Gurusoft tar fullt ut ansvar for integrasjon mellom BC/NAV og Gurusoft Ecommerce Cloud.
 • Systemet er under endring og går nå til å bli levert som Business Central Cloud eller On Premise.
 • Over tid vil det bli mer og mer API baserte integrasjoner med BC/NAV.

 

Investeringskalkulator

Vi har laget en investeringskalkulator som viser hvilke gevinster man oppnår ved å investere i netthandel.

 

GURUSOFT PIM — Alt i en løsning!

Kunder søker og etterspør produktinformasjon som aldri før, og dette setter nye krav til deg som distributør av varer og tjenester på nett.
 

Løsningen ligger ofte i et solid verktøy for håndtering av produktinformasjon, og med Gurusoft PIM får du løst mange utfordringer i hverdagen. Integrasjon med Business Central gjør at produkter i nettbutikken automatisk berikes med produktinformasjonen dere har i ERP-systemet. Med en god integrasjon i samspill med vårt brukervennlige verktøy for å administrere produktinformasjon i nettbutikken, stiller dere svært godt rustet for å imøtekomme dagens og morgendagens krav. Gurusoft PIM er en integrert del av vår netthandelsplattform, så dere får alt i en løsning.

Unik programvare

Hvorfor er Gurusofts netthandelsplattform det beste valget ved integrasjon med Business Central?

 

 • Tilpasset nordisk varehandel — B2B og B2C.
 • Innfrir de krav som måtte være (les: ingen teknologiske begrensninger).
 • Mer ferdigvare og færre konsulenttimer.
 • Ledende på personalisering og ytelse.
 • Fagspesialister på netthandel, PIM og integrasjon fra netthandelsbyen Sandefjord.

Hvordan gjør vi netthandel enkelt?

Brukervennlighet og fleksibilitet

Gurusoft tilrettelegger for å ha alle hovedfunksjoner som produktinformasjon (PIM), netthandel, nettsider, CMS og integrasjon i ett og samme verktøy. Dette bidrar til å gjøre distansen mellom kunde og utvikler kort, og tillater oss å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. Våre netthandelsløsninger kan dessuten utvides etter behov, og gjør det lett for kunder å kunne ta forretningsbeslutninger uten tekniske begrensninger.

Hvordan møter vi kravene til forretningsbehovet ditt?

Bransjeløsninger for B2B og B2C

Uansett hvilket marked du jobber mot kan du være sikker på at Gurusoft har en løsning som møter dine behov. Enten du har høyt volum av transaksjoner og trenger automatisering og gode integrasjoner for B2C, eller om du trenger tilrettelagte verktøy for superbrukere og forhandlerløsninger mot B2B, vil Gurusoft kunne skreddersy en plattform rettet mot ditt spesifikke marked. Vi er kjent blant våre kunder for å snakke forretning – ikke teknologi.

Hvorfor velge oss?

 

 • Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.
   
 • Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 
   
 • Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!

 

Lenker
Min side