Til toppen

Hos Aviation and Survival Support har vi som mål å være en seriøs og langsiktig partner med hovedfokus på service, kundestøtte og teknisk kunnskap. Agder vil merke at vi alltid holde kunden i fokus og samarbeide for å sikre den mest optimale logistikk, tekniske og operative løsning.

 

Tilgang til demosider, er også tilgjengelig hvis Agder ønsker å teste ut ulike funksjoner med beskrivelse.
URL: https://gurushop.no/
Velg Startpakke eller Inspirasjonside,
Brukernavn: test
Passord: test

 

Tilgang til ulike nettbutikker, er lagt til rette for Agder. I samarbeid med Gurusoft gir vi dere mulighet til å test ut ulike navigasjoner via et sett med referansekunder med ulike presentasjonslag/templates. Produktsortimentet er ikke i fokus her, da navigasjon, brukervennlighet og funksjon stort sett er uavhengig. 
Kunder med tekniske produkter:


Kunder med fokus på visuelt uttrykk:


Kunder med tekniske produkter: 


Kunder med fokus på innhold og opplæring: 


Hvordan velger du som kunde design og visuelt uttrykk ? 

Investering i presentasjonslaget kan gjøres når som helst.
Vår erfaring er at mange kunder i første fase fokuserer på etablering av forretningslogikk, integrasjoner og automatiserte verdikjeder og at investeringer i presentasjonslaget kommer i en fase 2. 

Vi har en avansert motor for å styre design selv. Dere kan se på våre demo sider som gir et inntrykk av mulighetene dere har til å tilpasset nettsidens/nettbutikkens presentasjonslag (front end). Gurusoft har bygget inn funksjonalitet for innholdsmarkedsføring og gir administrator mulighet til bygge opp innholdssider selv. Les mer om våre løsninger på gurushop.no.

Kundeopplevelse og brukervennlighet, er noe som er i høysete hos Gurusoft! Om det er bransjeløsnigner som www.hyttetorget.no som er opptatt av kvaliteten i produktinformasjon, der www.rightpricetiles.no har et høyt fokus på brukervennlig handlekurv. Right Price Tiles, som de fleste kunder, har også fokus på gode søkefunksjoner for lett navigering.

www.triple-s.no er opptatt av mye opplæring, og ikke minst enkelt for å la nye bedriftskunde melde sin interesse; https://www.triple-s.no/login. De som flere bruker også hurtigkasse for proffkunder som vet hva de skal ha.