Til toppen


TOPPSAKER FRA GURUBLOGGEN


Månedens kundehistorie: Norrøna storkjøkken

Automatisering og utvidelser økte besøks- og konverteringsraten til leverandøren av storkjøkkenutstyr. “Gurusoft har mange dyktige konsulenter som er hyggelige og profesjonelle å forholde seg til.” Kamilla T. Bakkeli

Les mer
5 enkle tips til forbedret SEO og innholdsproduksjon

Årets Ecommerce SUMMIT ble en åpenbaring for de av oss som forsøker å finne balansen mellom treffende innhold og god SEO. I kjølvannet av samlingen kommer derfor fem av de viktigste punktene vi tar med oss videre!

Les mer
Få kontroll på energiforbruket med Gurusoft EOS

Start våren med bedre oversikt over ditt energiforbruk. Med Gurusoft EOS får du raskt oversikt over forbruk i bygg og eiendommer.

Les mer


VÅRE TJENESTER


Netthandel


Gurusofts netthandelsplattform er laget spesielt for å tilføre markedet en programvare som dekker behov innen produktinformasjon (PIM), nettbutikk samt nettside, innholdsmarkedsføring, integrasjon og kundeservice, alt i en løsning og en samarbeidspartner.


Les mer om netthandel

Rapportering


Gurusofts rapportløsning er markedets mest brukervennlige og effektive system for datainnsamling, analyse og rapportering. Vi har spesialutviklede bransjeløsninger for kommunalteknikk, bygg og eiendom, industri og produksjon samt energi og fjernvarme.


Les mer om rapportløsninger

HVA KUNDENE SIER OM OSS


NOEN AV KUNDENE VI JOBBER MED