Til toppen

 

"Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede."TOPPSAKER FRA GURUBLOGGEN


WEBINAR: 6 tips for å lykkes med netthandel

Hva er nøkkelen til å drive suksessful netthandel? Helge Krossøy og Espen Jensen gir sine beste tips til deg som er interessert i å lykkes på nett. Meld deg på nå!

Bli med
5 enkle tips til forbedret SEO og innholdsproduksjon

Årets Ecommerce SUMMIT ble en åpenbaring for de av oss som forsøker å finne balansen mellom treffende innhold og god SEO. I kjølvannet av samlingen kommer derfor fem av de viktigste punktene vi tar med oss videre!

Les tipsene
Få kontroll på energiforbruket med Gurusoft EOS

Start våren med bedre oversikt over ditt energiforbruk. Med Gurusoft EOS får du raskt oversikt over forbruk i bygg og eiendommer.

Les om EOS


VÅRE PRODUKTER


Gurusoft Ecommerce


Gurusofts netthandelsplattform er laget spesielt for å tilføre markedet en programvare som dekker behov innen produktinformasjon (PIM), nettbutikk samt nettside, innholdsmarkedsføring, integrasjon og kundeservice, alt i en løsning og en samarbeidspartner.


Les mer om vår nettbutikkløsning

Gurusoft Report


Gurusofts rapportløsning er markedets mest brukervennlige og effektive system for datainnsamling, analyse og rapportering. Vi har spesialutviklede bransjeløsninger for kommunalteknikk, bygg og eiendom, industri og produksjon samt energi og fjernvarme.


Les mer om våre rapportløsninger

HVA KUNDENE SIER OM OSS


NOEN AV KUNDENE VI JOBBER MED